Nya vinklubbslådan, Beatles, Radiohead & David Sylvian & Robert Fripp

Som tidigare puffats för här på vinfierat är nu Terrific Wines Clubs nya vinlåda ute. Kan beställas här (alltså, klicka på här, nyss, inte här, här där, så klart), men minst lika bra är att klicka här (och då menar vi här där här, inte här där där) och bli medlem i klubben så du inte missar häpnadsväckande information, läckra recept eller heta erbjudanden i framtiden. Vi firar denna låda av sommar-påpassligt utvalda drickfärdiga grillviner, mumsig matrosé och frisk Albarino med att lyssna på George Harrisons enda listetta i USA med The Beatles och titelspåret till ett klassiskt Radiohead-album och en låt från ett legendariskt samarbete mellan David Sylvian och Robert Fripp.

3 svar på ”Nya vinklubbslådan, Beatles, Radiohead & David Sylvian & Robert Fripp

  1. Får inte plats med några fler lådor i vinkällaren – så där avstår jag från inköp. Men musiken du valt var på topp! The Beatles Abbey Road sida B (”Something” är på sida A) är bland det bästa som någonsin gjorts – det blir inte bättre än så här… Skulle kunna jämföra med förstklassigt vin – tio buteljer av det bästa som de tio främsta vindistrikten i världen producerat! David Sylvian och Robert Fripp – vilken syntes av ”dualistisk” karaktär! En ”sammansmältning” av två ytterligheter – djup röst och ”svävande” gitarr – Fantastiskt!!

  2. Tack – ja, Abbey Road är makalös och B-sidan bättre än den fantastiska A-sidan! Du har väl koll på Sylvians o Fripps samarbete, gissar jag, men om du inte har det kan jag rekommendera allt de gjort ihop. Sorglig och sur anekdot: skulle sett Sylvian live i Köpenhamn förra året men han fick ställa in pga ryggskott…

  3. Har faktiskt INTE koll på deras samarbete så nu blir det att kolla in – kudos till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *