Alarmerande utveckling på Arlanda & Volare

Enligt uppgifter idag, ökar antalet passagerare på Arlanda rejält. Fem procent under andra kvartalet i år jämfört med samma period i fjol. Med tanke på att det är längesedan flygplatsen klarade av att hantera sitt passagerarflöde på ett effektivt sätt, vilket bland annat innebär att du som passagerare inte ska behöva mötas av en 45 minuter lång kö vid säkerhetskontrollen, är detta mycket dåliga nyheter för oss resenärer. Dessvärre är, ävenMoyMoyPalaBoy om Bromma finns, valmöjligheterna i Stockholm få och det tar sannolikt, låt vara kanske blott marginellt men ändå, längre tid att åka tåg till Göteborg för att flyga från Landvetter istället för att hamna i Arlandas inkompetenta flöde. Skavsta skulle kunna vara ett alternativ, men där härskar Ryanair, som vinifierat sedan länge avråder sina HR från att nyttja. Arlanda kan fortsätta vara inkompetent på grund av avsaknaden av konkurrens, men vi kan alla försöka undvika flygplatsen så gott det går och vi kan alla, när tillfälle ges, påpeka att Arlanda, som borde vara ett under av effektivitet och en nationens stolthet, är ett enda stort irritationsmoment, som, enligt Swedavia, som ytterst är ansvarigt, växer. Vi försöker hålla modet uppe med Volare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *