Flygförbud för eftermatenkräksande barn!

Flygbolagens ofog att placera spädbarn och spädbarnsföräldrar bland civiliserade resenärer måste få ett slut – vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot att placera spädbarn och spädbarnsföräldrar bland civiliserade resenärer! vinifierat har tidigare gjort sig till tolk för den överväldigande majoritet civiliserade resenärer som tvingas utstå allehanda övergrepp från minoriteter som de ovan nämnda. Bortsett från det oljud och deSteve Miller Band minst sagt skumma och obehagliga dofter som vanligtvis omger spädbarn tvingas vi i den tysta majoriteten dessutom stå ut med att ungarna sitter, eller snarare hänger, där och kräks i tid och otid och framförallt då de ätit. Hur skulle det se ut om alla andra uppförde sig på samma sätt, satt och hade skränljud för sig och helt ogenerat kräktes efter maten? Självklart måste detta ofog stoppas. Nu! Bortsett från självklarheter som särskilda, isolerade avdelningar för spädbarn och deras följe och hårda straff för den som smiter ut ur den stängda avdelningen ska ekipage som redan från start luktar kräks stoppas från att borda planet och skickas på kemtvätt som ska bekostas av individen själv. Steve Miller Band.

4 svar på ”Flygförbud för eftermatenkräksande barn!

  1. Åh suck.. vad mycket du fått utstå din stackare. Jag måste ju såklart ta åt mig som varit ute och rest mycket med min lilla bebis även om han (faktiskt) varken luktade, kräktes eller ens skrek på någon av flygningarna mellan Nice via Frankfurt och Göteborg senast. Nu planerar vi dock en långflygning till Thailand om några månader som kanske inte går lika bra och som förälder bävar jag trots allt för diverse oljud och besvär som kan uppstå för övriga medpassagerare.

    Jag hörde om ett par som delade ut en liten påse med öronproppar och annat godis till resenärer som satt intill som ett litet förebyggande plåster på såren- kanske kan vara något iallafall..

    • Måste erkänna att det där med gåvor till övriga resenärer låter bestickande i bästa mening. Addera lite skumpa till gåvan och möjligen lite opium så kommer det säkert att gå bra.

  2. Den ultimata bajsande-barn-på-flyg-skildringen finns i Thomas Harris Hannibal – när doktor Lecter diskret återvänder från Italien till USA med billighetsflyg.
    Hans lunch med egen delikatesslåda från Fauchon blir inte riktigt vad han tänkt sig, om man säger…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *