Köksskolan: induktionshällslära & The Arcs & Terrible Feelings

Det har visat sig att Köksskolans inlägg om induktionshällen blivit mycket populära. Kort sagt verkar det finnas ett enormt sug efter kunskap på det här området. Vi är inte sena attInduktionshäll 3 hörsamma intresset och följer upp den tidigare så viktiga informationen om det olämpliga i att steka skinka direkt på induktionshällen med två viktiga test som Köksskolan gjort för er skull.

1. Det är en lika olämplig idé att steka bacon direkt på induktionshällen som att steka skinka på den. Detta kunde Köksskolan konstatera då den under en intensiv Induktionshällgräsänklingsfas häromdagen provade. För att inte göra en kort historia onödigt lång så fastnade även baconet på hällen, men till skillnad från skinkan försvann det inte på rekordtid. Det låg mest där och fräste och osade (något infernaliskt) samtidigt som det långsamt krympte och först efter vad som syntes vara en evighet började svartna och försvinna, efterlämnande sig en odör som skiljde sig från skinkdoften såtillvida att det brända inslaget kraftigt dominerade medan inslaget av svedd skinka spelade andrafiolen.

2. Det andra testet genomfördes inte med berått mod utan var, det måste erkännas, ett misstag, men icke desto mindre förty ger det Köksskolans ivriga proselyter värdefull information och vi vill understryka att det här inte är något individen bör försöka sig påInduktionshäll 2 hemma. Rakt på sak: lägg inte handen på induktionshällen då den, hällen, är nyligen använd. Det är inte så att värmen bara finns där medan det lyster rött från ”plattan”, den finns kvar även sedan det röda förklingat. Noterbart är att den doft som uppstår då en hand läggs mot den varma hällen ligger någonstans mellan skinka och bacon samtidigt som det tveklöst är så att induktionshällen även utövar en viss dragningskraft på en hand som ovarsamt placerats ovanpå en nysläckt platta och Köksskolan vill uppmana den som råkar lägga handen på en nyss använd induktionshäll att snarast avlägsna handen från hällen.

Musik med The Arcs och Terrible Feelings.

1 svar på ”Köksskolan: induktionshällslära & The Arcs & Terrible Feelings

  1. En vänlig HR har på annat håll påpekat att handen, och baconet, måste vara magnetiskt för att fastna på en induktionshäll och för att värme ska framkallas ur induktionshällen. Tidigare har någon till vinifierat ställt frågan om huruvida skinkan i det tidigare induktionshällsinlägget var magnetisk.

    Med anledning av allt detta tjat om magnetism är vi redo att dra slutsatsen att det tydligen finns olika slags hällar och att inte alla är induktionella och vi vill därför förtydliga att det gäller att inte lägga upp labben eller en skinkbit eller ett bacon på en häll, eller en gammaldags tjockspis, och, vill vi tillägga, inte hålla en magnet i handen samtidigt som handen placeras på en induktionshäll. Självklart ska inte heller bacon- eller skinkinlindade magneter placeras på induktionshällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *