Mad about Madeira Årets dryckesblogg!

Ni har sett kravallerna i Portland och på andra håll i USA? Ni trodde kanske att de handlade om det amerikanska valet? Det gör de inte alls, kan vinifierat avslöja, de handlar om det upprörande resultatet av ”Årets dryckesblogg 2016” i Sverige, där den manipulerade juryn i ett riggat val gick vilse i pannkakan och utsåg ”Mad about Madeira” till vinnare. Trots det vill vinfierat gratulerar den synnerligen väl värda vinnaren. Med tanke på11906096_553224148165329_2037302605_a att Niklas Jörgensen år ut och år in strävsamt fortsätter trycka ur sig initierade texter med stark nördvarning om Madeira, alltså bara Madeira (fattar ni?), måste man utgå från att uppmuntran av det här slaget är välkommen, och i övrigt gäller att ni snarast ska surfa in på Niklas utomordentligt utomordentliga och underhållande sida och ta reda på varför han fick priset och inte vinifierat – kanske hade juryn ändå en poäng i sitt val, surt men sant. Sist men inte minst: Stort grattis till vår högt värderade kollega, Niklas Jörgensen och Mad about Madeira, den synnerligen välförtjänta vinnaren av ”Årets dryckesblogg” 2016!

At Vance!

3 svar på ”Mad about Madeira Årets dryckesblogg!

  1. Ärligt talat, Lars. Är det här verkligen en blogg du går in på spontant, regelbundet? För att tipsas, få läsglädje…
    (Nej, du behöver inte svara. Du är i grunden en snäll person, som inte vill såra dina medbloggare…)

  2. Usch, vilken oerhört osympatisk kommentar Hans. Egentligen borde jag inte ens bemöda mig med att bemöta den utan nöjas med att konstatera att det finns en global publik för sidan; personer som delar min passion eller som fått upp ögonen för Madeira och som regelbundet surfar in. Det räcker långt för mig.

    Men givetvis är jag väldigt hedrad över att Matbloggspriset vågar dela ut ett pris till en så pass nischad sida som min. Trots att köptips och pur läsglädje saknas. Trots att det är sanslöst trist att läsa om viner som till stor del inte finns tillgängliga på den svenska marknaden.

    Men tack för att du tog dig tid att förringa. Det påminde mig nämligen om varför jag valde att skriva sidan på engelska och inte svenska….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *