Ägg & Bacon

En sak är säker: Huset kommer inte lukta likadant när Hustrun kommer hem från sin affärsresa som när hon lämnade hemmet för några dagar sedan.

Musik. Ägg & Bacon-musik.

8 svar på ”Ägg & Bacon

  • Haha, skillnaden mellan Alan’s psycadelic breakfast och ett kolars är närmast obefintlig, så ja, snart dags för ett kolars.

 1. Vad är det du har försökt att tillaga? Nog ser det psykedeliskt ut, men det var väl inte tanken eller hade du rökt på, ätit konstiga svampar eller helt enkelt bara glömt att sänka värmen?

  • Det var avgjort rökigt, vilket kom som en överraskning och sannolikt hade att göra med att fläkten var avstängd och spisen gick på högvarv, möjligen blev det också lite mycket smör i grytan och ägget liksom bara flöt ut och blev ett med smöret som spottade och fräste så det var rent otäckt och mitt i detta surrealistiska ja rent psykedeliska ögonblick i gräsänklingslivet gick säkringen på baconet som krullade ihop sig, blev svart och försvann. Kan däremot inte minnas någon svamp.

  • Aha! Visste inte det. Kanske någon berättat någon gång men i så fall minns jag inte det. Kan det vara lite svamp där nere mot pannans handtag till?

 2. Visst är det festligt det här med vilka handikap en man kan stoltsera med. Knappast att han är korkad, illiterat, pedofil, hustrumisshandlare. Eller dålig bilförare, älskare, förlorare.
  Men annat går bra. Själv brukar jag skryta med hur rudis jag är på sånt som fejsbok…

  • Haha, ja, sedan känns det någonstans lite mindre kontroversiellt att vara rudis på fejsbok och ägg och bacon än att vara seriemördare eller en dålig bilförare…

   Å andra sidan, tänk att få dra till med ett ”Jag är både en perverterad seriemördare och korkad. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *