Bierzo: Bem bi Bre & Godello

På tal om nya, spanska viner den 2:a april i år, ska inte coola Bierzo-vinet Bem bi Bre

I din butik i liten upplaga i april i år

glömmas bort. Kommer några hundra pannor. Gamla Mencia-stockar – bara det gör att den sanne vinvännen bara måste prova, eller hur? Dessutom är vinet bra; elegant och koncentrerat, allt i ett. Vill samtidigt passa på att tipsa om samme producents, Dominio de Tares, häftiga vitvin Godello, gjort på druvan… Godello. Syraburen ek som imponerar och, bokstavligen talat, läskar å det värsta och, handen på hjärtat, hur många av er behöver inte ta reda på hur en välgjord Godello smakar? Finns i beställningssortimentet och passar bra till nästa vinprovning och/eller då lagrad hårdost eller stekt eller grillad fisk står på menyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *