Leon Dormido & Ana Popovic

PS OBS! Vinerna nedan är försenade, visade det sig sedan några vinifierat-följare försökt beställa dem. Inkommer, enligt uppgift, i slutet av nästa vecka. vinifierat ber om ursäkt för den lika fruktlösa som utsiktslösa upphetsning och den lika onödiga som eventuellt besvärande salivutsöndring nedanstående inlägg kan ha orsakat hos sin trogna skara följare.

Lagom för att fira Spaniens fantastiska finalmatch och seger i EM lanseras i Sverige ytterligare två viner från Leon Dormido (idag!). Sedan tidigare suger vi på succévinet ”Leon Dormido”, som finns i landets samtliga systembutiker till dess volymen tar slut eller senast augusti månad ut. De båda nya vinerna återfinns i beställningssortimentet och måste alltså, vilket de vaknaste bland vinifierat-följarna redan insett, beställas. Nyheterna är: Leon Dormido ”Reserva” – en klassisk reserva uppstyrd av Miguel Merino Navajas, som här velat krama det bästa ur Riojas mer lågt liggande vinfält (fråga mig inte varför, han bara är sådan) – och Leon Dormido ”Temranillo, Garnacha” – en enkel, oekad Rioja ”joven”, som Miguel, tro det eller ej, bett mig sätt ihop åt sig och det har jag gjort så till den milda grad att vi här har ett för prisläget komplext och uttrycksfullt vin, som dock knappast är något för nybörjaren. Ana Popovic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *