För Barolo, I tiden & St Vincent

Det är inte alltid så lätt att se förändringar och att rätt läsa av skeenden i samtiden. OavsettBarolo-Latartufaia om det gäller musik, vin, politik eller något annat. När sommelieren Rolf Lindberg nyligen för 112 personer ordande en provning av kvalitetsviner från Piemonte blev Giulia Negris La Tartufaia rankat som bästa vinet vid samtliga bord/grupper. Däremot var det inte alla som trodde på hans ord att det var ett Barolo-vin de provade. Frågan är hur vinet hade hamnat om alla vetat vad de provade? Hursomhelst: här har vi det nya Barolo, signerat Giulia Negri. Beställ och prova på framtiden. (På tal om framtiden: Giulia är en av de kvinnliga vinmakare som kommer till Stockholm i samband med Terrific Winemaker Women’s Day i mars 2014.) Vinet: Barolo la Tartufaia (Giulia Negri), nr 79247, 259 sek (har allt, drick nu eller sen, otroligt okomplicerat för att vara en Barolo, men ändå allt annat än mjäkigt eller mainstream). Och här lite musik i tiden, från ett album släpps först nästa år: St Vincent – Birth In Reverse.

6 svar på ”För Barolo, I tiden & St Vincent

  • Allt är ännu inte klart, väntar på en del svar. Dock kommer inte Luisa Ponzi, vilket hade varit kul. Däremot dyker Giulia, Maria Luz (Casa Marin), Clotilde Davenne och Elena Walch upp. Fyra platser återstår och någon är redan fylld, men vem det är får jag inte avslöja ännu…(ja, det är medveten klipphängare…). Hursomhelst: en dag att inte missa.

 1. Det är väl se på slutet och inte com om man skall till TW?

  Har beställt en flaska Abraxas som skall avnjutas så fort den landar innanför SB:s fyra väggar. Skall bli spännande!

  Kan meddela att jag har slarvat runt med andra Pinot Noir-varianter i samma prisklass som Theas men den är oslagbar. Nu blir vi trogna Theas!

  Varför är det så få ”vinträffar” i Skåne eller är det bara jag som inte har gluggarna öppna?

  • Tack för att du korrigerade: http://www.terrificwines.se

   Kul att du upptäckt och gillar Lemelson!

   Beträffande ”vinträffar” i Skåne har jag ingen aning, men det borde vara en hel del där så håll gluggarna öppna, är mitt tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *