Förbud mot skrytselfies! Nu!

En behöver inte vara en psykologins Einstein eller ens en doktor Spock för att förstå att alla som tar skrytselfisar i planets businessavdelning och liknande platser i bästa fall har haft det och förmodligen också fortsatt har det svårt; i värsta fall är de snarare retliga individer som mår bra av att tro att andra tycker de är fantastiska därför att de befinner sig i en business lounge eller liknande. Då detta beteende endast är att betrakta som sjukligt och vulgärt kräver vinifierat ett omedelbart förbud mot skrytselfisar!SelfiestickDen som nu trots förbudet hänger sig åt slika utsvävningar ska dels utsättas för en omedelbar skatterevision av det större formatet och ledd av en synnerligen grinig och hatisk inspektör, dels med brutal och omedelbar verkan förpassas till den i framtidens plan särskilt inrymda avdelningen för förkylda och barn. I den nyss nämnda avdelningen ska det vara tillåtet att ta selfies, förutsatt att selfietagaren inte använder sig av en selfiepinne eller plutar med munnen; skulle det straffkommenderade elementet bete sig på sett sådant vis, alltså bruka en förbjuden pinne eller hänge sig åt ohämmat munplutande, ska de regler som gäller för munplutande och selfiepinnsmissbruk med omedelbar verkan träda i kraft. Att det sistnämnda ställer krav på flygplatser och flygbolag att per omgående inreda för ändamålet lämpliga skampålar och liknande behöver knappast nämnas.Selfiestick

PS Värt att notera i sammanhanget är, att den som låter sig imponeras eller på annat vis kittlas av en skrytselfie av självklara skäl lider av svårartad idoldyrkan och då sådan lätt leder till fasansfulla följder för samhället i stort, vilket historien visat och fortsätter visa oss dagligdags, ska den som ger uttryck för beundran för skrytselfiemissbruk, rent av likear en publicerad skrytselfie, med omedelbar verkan slås i bojor och föras till för ändamålet inrättade omskolningsläger, där den ska kvarhållas till dess den uppnått en inre harmoni och ett för människan hälsosamt sätt att se på sin omgivning i ett samhälle fritt från fåntratts- och annan dyrkan. Värt att nämna är vidare, att om det omskolade elementet, efter genomgången omskolning, får sura uppstötningar av publicerade skrytselfiesar, ska den ha rätt till ett återanpassningsbidrag för att snabbare komma in i samhället igen samt förtur i bostadskön i av Kriminalvårdsstyrelsen utvalda orter.

5 svar på ”Förbud mot skrytselfies! Nu!

  1. Oj, läste lite fel. Trodde att det handlade om individer som av glädje över att få komma in i en lounge inte kan låta bli att släppa väder och sedan skryta med det. Tillskillnad från smygfisarna.

    • Gissningsvis utesluter inte det ena det andra, åtminstone inte att de lounge- och affärsklasselfiemissbrukande smygmögar av upphetsning då de äntrar dessa förmodade himmelriken.

  2. Word, man ,word! Äntligen någon med civilkurage nog för att ryta i mot detta ofog. Selfiesar i alla sociala medier har ersatt forna tiders diabildsförevisningar som man minns med fasa; ”komhemtillosspålördagkvällsåskavivisavårasemesterbilder”. Usch och fy!

    • Hear hear! Selfiesarna är vår tids diabildsförevisningar… Just när du trodde det var över kom selfiesen…

  3. PS Värt att notera i sammanhanget är, att den som låter sig imponeras eller på annat vis kittlas av en skrytselfie av självklara skäl lider av svårartad idoldyrkan och då sådan lätt leder till fasansfulla följder för samhället i stort, vilket historien visat och fortsätter visa oss dagligdags, ska den som ger uttryck för beundran för skrytselfiemissbruk, rent av likear en publicerad skrytselfie, med omedelbar verkan slås i bojor och föras till för ändamålet inrättade omskolningsläger, där den ska kvarhållas till dess den uppnått en inre harmoni och ett för människan hälsosamt sätt att se på sin omgivning i ett samhälle fritt från fåntratts- och annan dyrkan. Värt att nämna är vidare, att om det omskolade elementet, efter genomgången omskolning, får sura uppstötningar av publicerade skrytselfiesar, ska den ha rätt till ett återanpassningsbidrag för att snabbare komma in i samhället igen samt förtur i bostadskön i av Kriminalvårdsstyrelsen utvalda orter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *