Tips: Ny, revolutionerande köksattiralj!

En ny, revolutionerande köksattiralj har sett dagens ljus! Det är en alldeles fantastisk maskin som lagar mat nästan helt på egen hand. Det enda du som kock behöver göra är att gå till butiken och köpa din påse med tortellini, ta med den hem och hälla dess innehåll tillsammans med rikligt med vatten (glöm inte vattnet!) i maskinen och sedan, Hokus Pokus Filiokus!, är det klart! Och tydligen gäller detta förfarande oavsett maträtt. Ergo: Läs receptet, köp hem ingredienserna, häll dem i maskinen och sätt dig med armarna i kors!Fotnot: Lite till kvinns och mans undrar vi säkert alla hur den här robotiserade tortellinin smakar. Det ska vi be att få återkomma till så snart vi listat ut hur maskinen startas och, om det skulle tarvas manuellt handhavande för detta, stängs av.

 

8 svar på ”Tips: Ny, revolutionerande köksattiralj!

 1. Gör den bara Tortellini? Tror du man kan få till en anständig Wienerschnitzel?

  Ser fram emot vidare rapportering.

  • Enligt den högst trovärdiga marknadsföringen är maskinen en fena på wienerschnitzel. Det enda kocken behöver göra är att mata den med wienerschnitzel, bratkartoffeln och gemüse (och hitta påsättningsknappen), sedan säger det bara pang och så är allt klart. Som en option följer möjligheten att garnera med en citronklyfta, en kapris eller kanske en ansjovis.

 2. Det låter fantastiskt
  Var kan man köpa detta underverk och vad kostar det?
  Ps hur gör man med sås?

  • Nu är det här en blogg och ingen postorderkatalog så vi vet varken vad den finurliga maskinen kostar eller var den kan köpas, men gissningsvis kan inget pris vara för högt för detta underverk (förutsatt att du får igång det).
   Vad såsen anbelangar ska maskinen fixa rubbet så tipset där är att, utöver ingredienserna ovan, ska du, om du vill ha sås, också tillsätta såspåsens innehåll innan maskinen startas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *